“I’ll Push You”: La història d’un viatge de 800 km, dos amics i una cadira de rodes

Com a part de la campanya Faster Future 2017, l’IBEC organitzarà una projecció especial del llargmetratge documental “I’ll Push You”, la inspiradora història de Justin Skeesuck i Patrick Gray.

Els últims 20 anys, una malaltia neuromuscular progressiva li ha anat llevant a Justin la capacitat de fer servir els seus braços i cames. Actualment requereix assistència diària en tots els aspectes de la seva vida, com menjar, banyar-se o vestir-se.

La primavera de 2012, Justin li va preguntar al seu millor amic, Patrick, si l’ajudaria a fer el Camino de Santiago. La resposta de Patrick va ser simple i directa: “T’empenyeré”.

El 2014, aquests dos amics es van convertir en les primeres persones a completar el Camino de Santiago en cadira de rodes. Ara estan compartint per tot el món la seva inspiradora història.

Les donacions rebudes d’un import entre 40 € i 59,99 € entraran en un sorteig per rebre gratis una entrada per a la projecció. Les donacions d’un import igual o superior a 60 € rebran una entrada per a la projecció, a més, seran convidades a una visita especial als laboratoris de l’IBEC.

Aviat estaran disponibles els detalls sobre la projecció.